SZIGETMONOSTOR ÍJÁSZ KÖR - SZÍK
Bölcselet


A jó lövéshez három dologra van szükség: jó íjra, jó vesszőre és jó íjászra." (Vozár András)
 

 
SZÍK
 
Dokumentumtár
 
SZÍK térkép

 
Partnereink 

 
> Bemutatkozás

Üdvözlünk a Szigetmonostori Íjász Kör portálján!

   Várunk a SZÍK-ben!


- Közösségünk (SZÍK) 2009. szeptember 2-án alakult, Szigetmonostoron (Pest megye, Szentendrei-sziget), a település Faluházában (Árpád u. 15.).

- A SZÍK egy nyitott, íjászatot kedvelő és gyakorolni igyekvő közösség, mely szeretettel vár mindenkit, szigeten innen és túl egyaránt!

- Ötleteiddel, lelkesedéseddel, barátságoddal, Te is részt vehetsz a SZÍK életében.

- Egyetlen feltétele annak, hogy közösségünk tagja legyél, az, hogy elfogadd a biztonságos íjászathoz kötődő alapvető viselkedési szabályokat, melyeket a helyszínen megismerhetsz.

- Nem baj, ha nincs íjad! Ha beleszeretsz a sportágba, bizton be fogsz szerezni legalább egyet, de - a gyakorlat alapján - inkább többet.

- Keress fel bátran minket és hozz magaddal egy kanyarintásnyi szalonnát, melyet az edzés után, tábortűz mellett, beszélgetve, másokat megismerve elfogyaszthatsz.

- Amennyiben megtetszett a Szigetmonostori Íjász Kör közössége, Te is beléphetsz a Belépési Nyilatkozat aláírásával és a SZÍK Alapszabály elfogadásával, melyeket itt tölthetsz le.

- Még valami: Amennyiben a céltábla mellé lősz, nem nevetünk ki, és reméljük Te sem teszed ezt fordított esetben...A SZÍK tagság előnyei


- Egy kellemes közösség, aktív részese lehetsz.

- Döntéseiddel, Te magad is befolyásolni tudod a Szigetmonostori Íjász Kör életét.

- Mindig értesülsz az aktuális SZÍK eseményekről.

- Hozzájárulsz egy közösség biztonságosabb, minőségibb működéséhez.

- Lehetőséged nyílik a téli terem íjászaton való részvételre.

- Verseny rendezése esetén, kedvezménnyel nevezhetsz.Belépés a Szigetmonostori Íjász Körbe


- Éves tagsági díj: 2000 Ft

- A 16 év alatti gyermekeknek 1000 Ft a tagsági díj!

- A 10 év alatti gyermekeknek díjmentes a tagság!

- A SZÍK tagságba belépők, névvel ellátott Tagsági Igazolványt kapnak, melyen szerepel a belépést igazoló dátumozott pecsét.

- Az éves tagság a belépési dátumtól számított egy évig tart.

- A tagsági díjat vesszőfogók és lőlapok vásárlására fordítjuk.

- A SZÍK Belépési Nyilatkozata és Alapszabálya
itt tölthető le.

- Természetesen, mindenkit - tagságon kívül és belül egyaránt - szeretettel várunk továbbra is a nyílt íjászatainkon!Szigetmonostori Íjász Kör - SZÍK

 
Szigetmonostor
 

 

 
Íjászat időpont

 

2012 május 13

Íjászverseny és Majális

Hely: SZigetmonostor Faluház

Nevezés: 08.30- 

Kezdés 10.00-

Eredmény hírdetés 15.30

21 cél vegyesen

NEHÉZ SZINTŰ VERSENY!
 

Jelentkezni: peterbolyan@gmail.com

vagy 06-20-5621283

 

SZERETETTEL VÁRUNK MINDENKIT SZIGETMONOSTORON A FALUHÁZBAN TARTANDÓ VASÁRNAPI ÍJÁSZATAINKRA, AHOL BE LEHET LÉPNI A SZÍK TAGJAI SORÁBA! AZ EDZÉSEKEN LEHETŐSÉGED NYÍLIK ARRA, HOGY MEGISMERKEDJ EGY KONCENTRÁCIÓT, KITARTÁST, AKARATERŐT, TÜRELMET IGÉNYLŐ SPORTTAL, ÉS RÉSZÉVÉ VÁLHATSZ EGY, AZ ÍJÁSZAT ÁLTAL SZERVEZŐDŐ KÖZÖSSÉG ÉLETÉNEK.
 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatások száma
Indulás: 2009-09-08
 

Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról